Emmeloord vs Elburg


Op weg naar mijn vader in ‘t Harde kwam ik afgelopen dinsdag met dat prachtige weer, eerst natuurlijk door mijn eigen woonplaats Emmeloord. Niet het prachtigste gebied om foto’s te maken vind ikzelf. Toch zag ik onderweg ook genoeg moois. Helaas kon ik niet overal stoppen. Zag op de N50 een prachtige boom in het landschap met mist op de achtergrond. Heb gewoon de auto geparkeerd, ben eruit gerend, foto gemaakt en gauw weer in de auto. Op de brug bij Kampen zag ik zoiets moois, maar kon daar echt niet stoppen. In de mist, voer een groot container schip, waarvan alleen de gekleurde containers boven de mist uitstaken, zooooo mooi. Was er eerst gewoon wat katerig van….. Maar later verscheen er zoveel ander moois, dat maakte het bijna weer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *