(n)iets te kiezen?

Bij het schrijfcafé komen er soms wonderbaarlijke teksten uit mijn pen. Het is een fijne groep vrouwen en onder de leiding van Cokkie Kraan. En er komen meestal hele onverwachte mooie dingen op papier.

Ik trok eerst een kaart vol met doornstruik en grote stekels. Een donkere zwart/wit kaart. Daarna kwam de tweede kaart in mooie cirkel vorige kleuren van diep donkerblauw naar helder geel in het midden, met allerlei warme kleurschakeringen er tussen in. Bovenaan en in het midden stond een mooie stralende zon.

Daar heb ik het volgende rondeel op gemaakt:

(n)iets te kiezen?
in wat het leven je brengt?
Of toch wel in welke afslag je neemt?
(n)iets te kiezen?
stekelig mijzelf en anderen verwonden
of warm en kleurrijk, rond als de zon!
(n)iets te kiezen?
in wat het leven je brengt?

23/10/18 Esp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *